RO   EN  
 

Revisal

Declaratia de intentie


Lucrand in parteneriat cu clientii nostri, dezvoltam solutii inovatoare si ne adaptam mereu serviciile pentru a raspunde realitatilor din aceasta piata in continua schimbare

Impartim deopotriva riscurile si realizarile – succesul nostru este rezultatul valorii si calitatii pe care le primesc clientii nostri. Lucram in echipa cu clientul nostru, ne dorim sa atingem impreuna obiectivele propuse – ne dorim sa depasim asteptarile clientului si sa stabilim noi repere de excelenta in industrie, de fiecare data.

 

Scopul nostru este sa fim un partener de incredere al fiecarui Client, saaducem valoare activitatii desfasurate de partenerii nostri, sa devenim o extensie a clientilor nostri, sa asiguram excelenta serviciilor noastre si sa dezvoltam solutii inovatoare, bazate pe tehnologie integrata.

 
Valori fundamentale:
  • Deplina confidentialitate - ne obligam contractual sa asiguram deplina confidentialitate privind informatiile furnizate de catre reprezentantii clientului pe parcursul proiectelor. Ne asiguram ca doar consultantii desemnati pe proiect au acces la informatiile relevante derularii parteneriatului.
  • Deplina raspundere pentru serviciile oferite – am dezvoltat proceduri stricte pentru a asigura acuratete si corectitudine maxime calculului salarial. Toate calculele sunt verificate de o a doua persoana in afara de consultantul alocat proiectului, astfel incat sa se elimine posibilitatea unor erori de calcul.
  • Stricta respectare a prevederilor legalene asumam raspunderea legala pentru toate operatiunile efectuate in cadrul proiectelor derulate pentru clientii nostri, in contextul unui mediu economic afectat de schimbari frecvente de legislatie.